ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα βρήκε με Γιούρκα!

Νέα επιτυχία για τον Παναθηναϊκό στο θέμα των διακανονισμών, καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη!

Τα βρήκε με Γιούρκα!

Ακόμα ένας «βραχνάς» απ’ τον οποίο «απαλλάσσεται» ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» συμφώνησαν την Δευτέρα με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και ο παίκτης υπέγραψε το διακανονισμό για τα οφειλόμενά του απ’ την ΠΑΕ.

Αν και η υπόθεση… τράβηξε και το ποσό θεωρείτο σχετικά μεγάλο, εν τέλει με αμοιβαίες υποχωρήσεις και πάνω από όλα με θέληση, επετεύχθη το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον παίκτη να λαμβάνει τα χρήματά του σε μικρές δόσεις, όπως έχει συμβεί και με άλλους «πράσινους» που αποχώρησαν απ’ το καλοκαίρι κι έπειτα.

Πλέον, αναμένεται να γίνει προσέγγιση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον οποίο φαίνεται πως υπάρχει μια μίνι διαφορά στο να βρεθεί η χρυσή τομή, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην αδειοδότηση.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 12.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...