ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: “Περήφανος για το βραβείο αλλά οι τίτλοι μένουν”

Ο Τζέιμς Γκιστ στα πλαίσια της βράβευσης ως MVP της 16ης αγωνιστικής έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ τη ΕΣΑΚΕ.Μεταξύ άλλων δήλωσε περήφανος για αυτή την διάκριση ενώ τόνισε ότι ο μήνας αυτός είναι πολύ κρίσιμος.Επίσης εξέφρασε την άποψη ότι οι τίτλοι μένουν.

Γκιστ:

Αναλυτικά δήλωσε:

“Κάθε φορά, με οποιαδήποτε διάκριση, δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι χαρούμενος και περήφανος για κάποια πράγματα. Ακόμη κι αν είναι κάτι “μικρό”, σημαίνει κάτι. Είναι κι αυτή μια επιτυχία. Αυτό που πραγματικά μετράει πάντα και είμαι σίγουρος ότι το έχουν πει πάρα πολλοί παίκτες πριν από μένα, είναι η επιτυχία της ομάδας. Οι τίτλοι της ομάδας μένουν στο τέλος και γράφονται στην ιστορία.

Σε προσωπικό επίπεδο αυτό που μετράει για μένα είναι να είμαι συνεπής με το παιχνίδι μου κάθε φορά που μπαίνω για έναν αγώνα. Γιατί όλα τα παιχνίδια σημαίνει κάτι και έχουν ένα ρόλο μέσα στη χρονιά. Με έχουν ρωτήσει ποιο είναι το κίνητρο όταν για παράδειγμα δημιουργείται νωρίς μια διαφορά. Ως ομάδα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, προσπαθούμε να προετοιμαζόμαστε με κάθε παιχνίδι για το επόμενο, έχουμε ως στόχο να γινόμαστε μέσα από κάθε αναμέτρηση καλύτεροι. Βλέπουμε τι πρέπει να διορθώσουμε, δουλεύουμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε. Μέσα από τη σειρά των αγώνων βρίσκεις ρυθμό. Δεν γίνεται να χαλαρώσεις σε κάποιον, γιατί μετά θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στον επόμενο. Πρέπει να “χρησιμοποιείς” το κάθε παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μπει σε έναν μήνα που κάθε χρόνο κρίνει πολλά.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τι κάνει μια ομάδα τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο μπορεί να μην έχει σημασία. Η εικόνα, οι δυνατότητες, το αν θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου αρχίζει και φαίνεται το Φεβρουάριο με μια σειρά καθοριστικών αγώνων. Προσωπικά, απολαμβάνω κάθε στιγμή στο γήπεδο, κάθε φάση, κάθε κάρφωμα… Ξέρω ότι αρέσουν και στον κόσμο οι θεαματικές φάσεις, αλλά είναι κάτι που αγαπώ κι εγώ και κάνω από παιδί. Στο τέλος της ημέρας το μπάσκετ είναι και διασκέδαση, το μπάσκετ είναι χαρά…”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.