ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπόσχεση Δημήτρη για την ΠΑΕ!

«Δεσμεύομαι πως το καλοκαίρι θα είμαι δίπλα στην ΠΑΕ οικονομικά κι όχι μόνο», τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην εκδήλωση για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού!

Υπόσχεση Δημήτρη για την ΠΑΕ!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αποθεώθηκε από τον κόσμο και φυσικά όταν έκανε την εν λόγω δήλωση, το χειροκρότημα δεν σταμάτησε λεπτό.

Τόνισε πως είναι ιδιαίτερα υπερήφανος που δίνει το «παρών» ως πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ και υπογράμμισε πως προσφέρει ακόμα 10.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 95.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ ως πρόεδρος της ΚΑΕ. Είμαι βέβαιος ότι από ψηλά που θα μας παρακολουθεί θα νιώθει υπερήφανος ο Καλαφάτης. Για τα έξι ευρωπαϊκά, το Γουέμπλει, τους 500 και βάλε τίτλους. Είναι η ιδια περηφάνια που αισθάνομαι και εγώ για τα αθλητικά ιδεώδη με τα οποία μεγάλωσα».

Σαν οπαδός θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Αλαφούζο. Η δική του προεδρεία διαδέχτηκε την πιο μαύρη σελίδα του Παναθηναϊκού μας, αυτή της πολυμετοχικότητας. Δεσμεύομαι ότι καλοκαίρι εφόσον το θέλετε θα είμαι δίπλα σας και οικονομικά και όπως αλλιώς μπορέσω.

Καλώ όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού να ενισχύσουν με μήνυμα τον Ερασιτέχνη και εγώ πρώτος προσφέρω 10.000 ευρώ ακόμα στον Παναθηναϊκό μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...