ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι γιορτάζει ο Παναθηναϊκός!

Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού έδωσε το «παρών» στα 106α γενέθλια του συλλόγου στον «Τάφο του Ινδού» με πολύ συγκίνηση, εικόνες από το παρελθόν και τους πάντες να είναι εκεί!

Έτσι γιορτάζει ο Παναθηναϊκός!

Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα ήταν εκεί. Ο κόσμος ήταν εκεί. Η… ιστορία ήταν εκεί. Όλοι ήταν εκεί σε μια εκπλκηκτική, λαμπερή εκδήλωση για να γιορτάσουν όλοι μαζί σαν… γροθιά τα 106 χρόνια του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας!

Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς, ο αντίστοιχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και ο Δημητρής Γιαννακόπουλος, που παρευρέθη παρέα με τον πατέρα του, Παύλο και τον θείο του, Θανάση.

Η… γιορτή ξεκίνησε στις 19:08… για ευνόητους λόγους, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, Γιώργος Λιανός. Φυσικά πρώτα απ’ όλα ακούστηκε ο ύμνος με τον κόσμο να… σιγοντάρει με τη φωνή του.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με εικόνες από την ίδρυση του συλλόγου και τον ιδρυτή, Γιώργο Καλαφάτη έως και τις μέρες μας με μερικές από τις πιο παναθηναϊκές στιγμές σε όλα τα τμήματα, με τους «πράσινους» να φωνάζουν «Εδώ είναι το σπίτι σου Παναθηναϊκέ».

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς ήταν ο πρώτος που μίλησε, λέγοντας πως: «Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος. Για εμάς δεν υπάρχει το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και ο Ερασιτέχνης, είμαστε όλοι ένα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που πρωτοπορεί εδώ και 106 χρόνια και θα συνεχίσει να πρωτοπορεί», ενώ το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος:

«Δεν είχα προετοιμαστεί να μιλήσω μιας και κόβουμε την πίτα μας να έχουμε μια καλή χρονιά, όλα τα τμήματα μας να τα πάνε καλά και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις πολλές δυσκολίες που είτε άλλοι μας βάζουν μπροστά μας είτε συναντάμε λόγω της κρίσης»

Βραβεύσεις:

Πρώτη βράβευση για τον εξάστερο ο οποίος πήρε πέρσι το νταμπλ. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς έδωσε την πλακέτα στον πρόεδρο της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο Τάσος Στεφάνου βράβευσε τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ που πήρε πέρυσι τον τίτλο, με την Σαμαντούρα και τις παίκτριές της να ανεβαίνουν όλες μαζί στο βάθρο.

Η επόμενη βράβευση ήταν για την ομάδα Νεανίδων του Βόλεϊ που πήρε πέρυσι το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Αναστασία Μικρουδάκη και οι συναθλήτριες της θα παραλάβουν την πλακέτα από την Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

«Είμαστε πολύ τυχεροί που ανήκουμε σε αυτή την οικογένεια. Και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη σήμερα που είναι εδώ και ο γιος μου και εύχομαι να του μεταφέρω όλα όσα πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός», τόνισε το ιερό τοτέμ του γυναικείου βόλεϊ, Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Στη συνέχεια, πήρε το βραβείο του ο Ειριναίος Τσινάκης ο οποίος βγήκε πρώτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορία, όπως και η Άννα Μπουρδάκου, που βγήκε πρωταθλήτρια στο άθλημα Ξίφους ασκήσεων.

Σειρά πήρε ο Στίβος με την βράβευση του Παναγιώτη Λάσκαρη ο οποίος είχε πέμπτος στο Ευρωπαϊκό Νέων και πρώτος στο Πανελλήνιο Νέων, ενώ η τελευταία βράβευση αφορούσε τον πιστό στρστιώτη του Παναθηναϊκού, Ρούλη Αγραπιδάκη που τιμήθηκε για την προσφορά του. «Δεν έχω πολλά να πω. Ευχαριστώ για την βράβευση. Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος», τόνισε σχετικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.