ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το σήκωσε ο «Ορέ»

Κορυφαίος γκολκίπερ της σεζόν 2012-2013 αναδείχθηκε ο Ορέστης Καρνέζης που τιμήθηκε για τις εμφανίσεις του με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το σήκωσε ο «Ορέ»

Ο Έλληνας γκολκίπερ που ομολογουμένως έκανε εντυπωσιακή χρονιά πέρσι βρέθηκε στην Ελλάδα, ξέκλεψε χρόνο από τις υποχρεώσεις του και πήρε το βραβείο του στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ για 32η φορά.

Οι εμφανίσεις του με την πράσινη φανέλα, άλλωστε πέρσι ήταν εκείνες που τον καθιέρωσαν στην Εθνική ομάδα, αλλά και του έδωσαν τη δυνατότητα να κάνει το άλμα στο εξωτερικό.

Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τα πρώην φιλαράκια του, τους Λαγό και Ζέκα που έδωσαν εξίσου το «παρών».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.016 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...