ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποφασισμένος να μπει στην ΠΑΕ!

Είτε έχει, είτε όχι τη στήριξη των Κινέζων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να βοηθήσει οικονομικά την ΠΑΕ το καλοκαίρι.

Αποφασισμένος να μπει στην ΠΑΕ!

Η δήλωσή του στη χθεσινή εκδήλωση για τα 106α γενέθλια του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον σύλλογο από το καλοκαίρι, οικονομικά κι όχι μόνο.

Το deal με τους Κινέζους δεν είναι βέβαιο ότι προχωρά, καθώς υπάρχουν ενδείξεις πως οι «συμπαίκτες» του απ’ την Ασία… πάγωσαν το όλο θέμα κρίνοντας πως δεν είναι συμφέρουσα μια εμπλοκή τους στην πράσινη ΠΑΕ. Δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, απλώς υπάρχει σαν ένδειξη.

Ακόμα κι έτσι, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ θα συνδράμει όπως και να ‘χει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι πολύ πιθανό να βάλει από την τσέπη του ένα ποσό της τάξεως των 4-5 εκατ. ευρώ, χωρίς αυτό να σημαίνει υποχρεωτικά πως θα αγοράσει και μετοχές.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συν τοις άλλοις, είναι πολύ πιθανό εφόσον προχωρήσει το εν λόγω πλάνο να αποκτήσει και κάποιο ρόλο στο Δ.Σ, προκειμένου το τριφύλλι να αποκτήσει ισχυρότερη «φωνή» στα κέντρα αποφάσεων, αφού το όνομά του Γιαννακόπουλου είναι… βαρύ.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα, ενώ είναι πιθανό ο ιδιοκτήτης του Εξάστερου να κάνει και κάποιες ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.