ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα βρήκε ΚΑΙ με ΟΑΚΑ!

Ακόμα ένας εξαιρετικός χειρισμός σε θέματα οφειλών, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να έρχεται σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την αποπληρωμή του χρέους και να βαδίζει ολοταχώς για αδειοδότηση!

Τα βρήκε ΚΑΙ με ΟΑΚΑ!

Συνεχίζεται από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η προσπάθεια να ρυθμίσει τις οφειλές της και να έχει τα πάντα τακτοποιημένα μέχρι τις 31 Μαρτίου, προκειμένου να είναι εντάξει στη διαδικασία αδειοδότησης εν όψει των play offs και της συμμετοχής στην Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την αποπληρωμή χρέους από τη χρήση του, που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ. Οι οφειλές θα καλυφθούν σε 80 δόσεις και η εξόφληση θα ολοκληρωθεί μετά το 2020.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού είχε ζητήσει αρχικά να γίνει «κούρεμα» της συνολικής οφειλής κατά 30%, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, αλλά προτού οι δύο πλευρές λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια κατέθεσαν την παραπάνω πρόταση για εξόφληση με δόσεις κι αυτή έγινε δεκτή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αίτημα διευθέτησης οφειλών της Π.Α.Ε. ΠΑΟ

Έχοντας υπόψη το από 18-11-2012 με αριθμ. πρωτ. 26/6816 έγγραφο της ΠΑΕ ΠΑΟ σχετικά με την πρόταση διευθέτησης οφειλής της ΠΑΕ προς το ΟΑΚΑ με το οποίο ζητεί την έκπτωση 30% επί του ποσού οφειλής της ΠΑΕ προς το ΟΑΚΑ, το Δ.Σ. ομόφωνα δεν ενέκρινε την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟ και θα ζητηθεί από την ΠΑΕ να υποβάλει νέα πρόταση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟ απέστειλε νέα πρόταση διευθέτησης οφειλής με το από 8-1-2014 με αριθμ. πρωτ. 1/97 έγγραφο της προτείνει (χωρίς έκπτωση) η εξόφληση να πραγματοποιηθεί έως τον Αύγουστο του 2020, σε τμηματικές μηνιαίες δόσεις.

Έχοντας υπόψη την εκδίκαση της αγωγής του ΟΑΚΑ κατά την ΠΑΕ ΠΑΟ που έχει οριστεί για την 15/1/2014 για ίδιο θέμα, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφασίζει επί της αρχής να αποδεχτεί τη ρύθμιση της οφειλής σε 80 μηνιαίες δόσεις σύμφωνα με την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟ και για τους επιμερούς όρους που αφορούν την σύνταξη της σύμβασης ρύθμισης-διακανονισμού, τις παρεχόμενες εγγυήσεις, τις δικαστικές δαπάνες, τον προσδιορισμό των τόκων υπερημερίας, θα μεριμνήσει η Νομική Υπηρεσία του ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.