ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις του Αναστασίου

Σήμερα ενδεχομένως να φανερώσει κάτι περισσότερο σε σχέση με το πώς θα κατέβει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός, ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου έχει ήδη στο μυαλό του κάποια πράγματα.

Οι σκέψεις του Αναστασίου

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, κάτω απ’ την εστία θα παραμείνει ο Καπίνο, με τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιά, τον Κουτρουμπή και τον Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας (τιμωρημένος ο Ρισβάνης) και τον Νάνο αριστερά.

Σε σχήμα ρόμβου, αφού ο τεχνικός του τριφυλλιού σκέφτεται να το επαναφέρει, ο Λαγός θα είναι ο αμυντικός χαφ (αφού ο Μέντες δύσκολα να πάρει φανέλα βασικού), με τους Ζέκα (επιστρέφει) και Αμπεΐντ ως εσωτερικούς μέσους. Επιτέλικος θα είναι ο Ατζαγκούν, με το δίδυμο Κλωναρίδη, Μπεργκ στην επίθεση.

Αυτό φαίνεται πως είναι σε πρώτη φάση στο μυαλό του Αναστασίου, ωστόσο πολλά θα ξεκαθαρίσουν και στην προπόνηση της Τρίτης.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 58.680 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...