ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Γκοβού θυμάται ακόμα τον Παναθηναϊκό

Τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών του Παναθηναϊκού εκθείασε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Σίντνεϊ Γκοβού.

Ο Γκοβού θυμάται ακόμα τον Παναθηναϊκό

Ο Γάλλος σταρ ήρθε στην Ελλάδα με πλούσιες περγαμηνές στο βιογραφικό του, αλλά περισσότερο θα τον θυμόμαστε για τα νυχτοπερπατήματά του, παρά για την αγωνιστική του απόδοση.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γαλλική ιστοσελίδα “lejdd.fr” θυμήθηκε εκείνη την χρονιά και εκθείασε τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας σε επίπεδο ακαδημιών, κάνοντας λόγο μάλιστα για πρότυπο λειτουργίας σχετικά με τις αντίστοιχες γαλλικές ομάδες.

Αναλυτικά το κείμενο με αναφορά στον Παναθηναϊκό:

Πως ο Αϊτόρ επηρέασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην πάρει επιπλέον εξτρέμ
Πως ο Αϊτόρ επηρέασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην πάρει επιπλέον εξτρέμ 8.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά από μία καριέρα 13 ετών, συμφωνείς με την άποψη του Κάρλο Αντσελότι ότι οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν επαρκή επαγγελματική συμπεριφορά;

“Θα έλεγα ότι το γαλλικό ποδόσφαιρο στο σύνολο του δεν είναι αρκετά επαγγελματικό. Οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές είναι απόρροια του. Στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός έχει ένα πανέμορφο προπονητικό κέντρο, με ξενώνα για τους παίκτες και με ένα εστιατόριο που δουλεύει από τις 6 το πρωί ως τις 8 το βράδυ. Το κέντρο είναι οργανωμένο για να σε υποδεχτεί το πρωί, να σε κρατήσει όλη μέρα και να σου δώσει κίνητρα να προπονηθείς και να βελτιωθείς. Αυτό ισχύει στην Ελλάδα, φανταστείτε στην Ισπανία, την Αγγλία ή την Ιταλία. Στη Γαλλία δεν υπάρχουν αυτά. Τουλάχιστον, όχι ακόμα. Στη Λυών αρχίσαμε να σκεφτόμαστε με παρόμοιο τρόπο μετά την έλευση του Ζεράρ Ουγιέ το 2005”.

Πάνος Καραουλάνης

loading...