ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συμφωνία με Λέτο!

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Σεμπάστιαν Λέτο, υπογράφοντας νέο διακανονισμό, για τo θέμα των οφειλομένων προς το πρόσωπό του.

Συμφωνία με Λέτο!

Η συγκεκριμένη είδηση είναι εξαιρετικά ευχάριστη για το «τριφύλλι», καθώς παίρνει μια βαθιά οικονομική «ανάσα» και συνεχίζει την πολιτική που έχει χαράξει στο «μέτωπο» των οφειλών, ενόψει, μάλιστα, και του ελέγχου της ΟΥΕΦΑ.

Ο Λέτο έδειξε κατανόηση της κατάστασης, συμφωνώντας στην ρύθμιση την οποία πρότεινε ο Παναθηναϊκός και αυτή αφορούσε πολλές μικρές δόσεις. Πλέον, οι “πράσινοι” κοιτάζουν τις υπόλοιπες περιπτώσεις.

Το θετικό είναι ότι, μέχρι στιγμής, πετυχαίνουν απόλυτα τον στόχο τους, τη συμφωνία, δηλαδή, με πρώην παίκτες τους στο θέμα των οφειλών, με διακανονισμούς που είναι απολύτως εφικτοί και ρεαλιστικοί για το “τριφύλλι”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...