ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμπεΐντ: «Θέλω να μείνω, αλλά…»

Μήνυμα παραμονής στον Παναθηναϊκό έστειλε ο Μεχντί Αμπεΐντ, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η υπόθεση δεν βρίσκεται στο... δικό του χέρι!

Αμπεΐντ: «Θέλω να μείνω, αλλά...»

Περνάει μια χαρά στον Παναθηναϊκό, παίρνει χρόνο συμμετοχής, βοηθάει κι όλα αυτά φαίνονται στις δηλώσεις του Μεχντί Αμπεΐντ!

Ο Αλγερινός άσος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο τριφύλλι και τη νέα σεζόν, ωστόσο ξεκαθάρισε πως τα πάντα θα κριθούν στις συζητήσεις ανάμεσα στους «πράσινους» και τη Νιούκαστλ, αφού στην τελευταία ανήκουν τα δικαιώματά του μέχρι το 2016.

«Νιώθω πολύ καλά εδώ. Θέλω να παραμείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά όπως ξέρουν όλοι, η απόφαση δεν είναι δική μου. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα διαπραγματευτεί με τη Νιούκαστλ για το συμβόλαιό μου», ανέφερε σχετικά.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.