ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα λάθη πληρώνονται…

Στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικός, είχε την ευκαιρία να... τελειώσει τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν το έκανε. Στο δεύτερο ο Ζέκα έκανε ένα τραγικό λάθος, οι Αρκάδες το επωφελήθηκαν και με το γκολ του Καράσκο επικράτησαν 1-0 του Παναθηναϊκού.

Τα λάθη πληρώνονται...

Έτσι, μπήκε τέλος στο αήττητο σερί που έτρεχε το τελευταίο διάστημα το τριφύλλι, ενώ έπεσε και πέμπτο, καθώς η ομάδα της Τρίπολης τον προσπέρασε, όντας στο +2 πλέον.

Το ματς

Ορεξάτος ξεκίνησε τον αγώνα ο Παναθηναϊκός και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει προβάδισμα. Ωστόσο την μία ο επόπτης έκοψε λάθος τον Κλωναρίδη που έβγαινε τετ-α-τετ, ενώ ο άσος του τριφυλλιού λίγο αργότερα δεν έκανε καλά το σουτ και δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Η πίεση των πράσινων συνεχίστηκε και στο 20’ χάθηκε νέα ευκαιρία με τον Κλωναρίδη που προτίμησε να μην τελειώσει την φάση, αλλά να πασάρει στον Μπεργκ, όμως η μπαλιά του… κόπηκε! Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και πάλι ο ίδιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαντή και να ανοίξει το σκορ, ενώ μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ο ρυθμός ήταν ο ίδιος, με τον Ατζαγκούν να… μιμείται το συμπαίκτη του και να παραμένει το 0-0.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νωρίς-νωρίς τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Ένα τραγικό λάθος του Ζέκα, έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες του Αστέρα να βγουν στην αντεπίθεση και ουσιαστικά ο Καράσκο προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Όπως είναι φυσικό, αυτή η κατάσταση δημιούργησε μεγάλο… μούδιασμα στους παίκτες του Αναστασίου που πλέον δεν έμοιαζαν καθόλου στην ομάδα του πρώτου 45λεπτου. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού έκανε διορθωτικές κινήσεις, αλλά δεν δικαιώθηκε. Οι «πράσινοι» έμοιαζαν εντελώς μπλοκαρισμένοι και είναι χαρακτηριστικό πως τα λεπτά πέρασαν δίχως να καταγραφεί κάποια σημαντική ευκαιρία και το 1-0 να μείνει ως φυσιολογικό επακόλουθο.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο, Μπαράλες (88’ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις (78’ Τσαμπούρης), Καράσκο (67’ Ζησόπουλος).

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Λαγός (81’ Ντίνας), Αμπέντ, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Ζέκα, Κλωναρίδης (75’ Καρέλης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.