ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποινή-χάδι στον ΟΦΗ!

Κι όμως στη Σούπερ Λίγκα έκριναν πως το χτύπημα που δέχθηκε με αναπτήρα ο Στέφανος Καπίνο αξίζει τιμωρία ύψους.... 12.000 ευρώ στον ΟΦΗ.

Ποινή-χάδι στον ΟΦΗ!

Άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά από τη Σούπερ Λίγκα…

Την ώρα που όλος ο κόσμος είδε τον αναπτήρα που δέχθηκε ο Στέφανος Καπίνο από τους οπαδούς του ΟΦΗ, η διοργανώτρια αρχή έκρινε πως δεν έγινε… τίποτα. Δεν εξηγείται διαφορετικά η απόφαση-χάδι στους Κρητικούς.

Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλλε στην ομάδα του Σα Πίντο χρηματικό πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ(!) την ώρα που χτυπήθηκε παίκτης κι ενώ υπήρχαν φυσικά ντοκουμέντα πως το περιστατικό συνέβη. Βέβαια, στο φύλλο αγώνα είχε κριθεί σκόπιμο να μην αναφερθεί το συμβάν…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 95.133 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 22ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...