ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Παναθηναϊκός στο πλευρό της Κεφαλλονιάς!

Παναθηναϊκός, Θύρα 13 και Παναθηναϊκό Κίνημα καλούν τον κόσμο του συλλόγου να συνεισφέρει με ό,τι μπορεί για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς. Δείτε πώς.

Ο Παναθηναϊκός στο πλευρό της Κεφαλλονιάς!

Ο Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος, το Παναθηναϊκό Κίνημα και η Θύρα 13 στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Κεφαλλονιάς. Ως ελάχιστη έμπρακτη συμπαράσταση καλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει ενεργά στην Παναθηναϊκή πρωτοβουλία για συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και νερού.

Είναι μια πρωτοβουλία που θα ενισχύσει τη δεδομένη στιγμή τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη και γίνεται στα πλαίσια της ιδέας του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, καλούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, τους προπονητές και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, να μαζέψουν κάποια από τα ακόλουθα είδη:

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη
Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη 651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

• Μακαρόνια • Ρύζι • Όσπρια • Τρόφιμα σε κονσέρβες • Γάλα μακράς διαρκείας • Ζάχαρη • Φρυγανιές • Λάδι • Χαρτικά & ΝΕΡΟ.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει την κοινωνική της ευαισθησία και είμαστε βέβαιοι ότι για ακόμα μια φορά θα αγκαλιάσει αυτήν την πρωτοβουλία και θα σταθεί δίπλα στου συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Σημεία συγκέντρωσης:

-Γραφεία Παναθηναϊκού Α.Ο (Κόνιαρη 45, 3ος, 2106444401/2) -Γραφεία Παναθηναϊκού Κινήματος (Κόνιαρη 45, 6ο, 210 6400333) -Κεντρικός Σύνδεσμος Θ.13 (Λ. Αλεξάνδρας 115, 210 6436757) & στους κατά τόπους συνδέσμους -Στα γραφεία του κολυμβητικού τμήματος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (2106826659)

Στην αναμέτρηση της Κυριακής (9/2): – Γήπεδο Απ. Νικολαΐδης στις θύρες 7 και 13 (16:30- 19:30) στον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

kefalonia

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...