ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι θα κινηθεί μεταγραφικά!

Αν και απομένουν λίγοι μήνες για το φινάλε της σεζόν, στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη φτιάξει το πλάνο ενίσχυσης ενόψει καλοκαιριού και φαίνεται πως το τριφύλλι πάει για πέντε «καλές» μεταγραφές.

Έτσι θα κινηθεί μεταγραφικά!

Οι Νταμπίζας, Αναστασίου και Σαραβάκος «τρέχουν» ήδη το θέμα προκειμένου απ’ τα τέλη Ιουνίου η ομάδα να είναι έτοιμη σε αυτό το κομμάτι και να χαθεί πολύ χρόνος.

Σύμφωνα με τη «Sportday», θα αποκτηθεί σίγουρα ένας στόπερ, αφού θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στα πράσινα ο Σίλντενφελντ, ενώ είναι πιθανό να γίνουν δύο οι κεντρικοί αμυντικοί, όπου ο ένας θα είναι αριστεροπόδαρος.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένη η επιθυμία να βρεθεί ένας εξτρέμ για τη δεξιά πτέρυγα που να το ‘χει το γκολ και να πατάει περιοχή, φαίνεται πως αναζητείται παίκτης για το δεξί άκρο της άμυνας, όπου η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής ο Αναστασίου χρησιμοποιεί διαφορετικούς ποδοσφαιριστές αρκετές φορές, ενώ πιθανό να γίνει κίνηση και για «box to box», δηλαδή παίκτη που θα έχει την δυνατότητα να παίζει καλά και στα δύο «ταμπλό» του αγωνιστικού χώρου, περίπτωση που εξαρτάται και από το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αμπεΐντ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.