ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάνω από 2 εκατ. ευρώ τα ετήσια χρέη

Κάτι οι διακανονισμοί προς πρώην ποδοσφαιριστές, κάτι το χρέος του ΟΑΚΑ και κάτι... ψιλά σε άλλους πιστωτές, ανεβάζουν πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πάνω από 2 εκατ. ευρώ τα ετήσια χρέη

Η αλήθεια είναι ότι γίνεται εξαιρετική προσπάθεια στο θέμα των διακανονισμών, με τη διοίκηση του τριφυλλιού να επιτυγχάνει σημαντικές συμφωνίες με πρώην «πράσινους», αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα έξοδα τρέχουν.

Σύμφωνα με τη Live Sport αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει σε διακανονισμούς με 20 ποδοσφαιριστές, όπως και τον Φάμπρι. Ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση με τον Φερέιρα.

Το ποσό που χρειάζεται κατά μέσο όρο για τις ανάγκες προς τους πρώην παίκτες της ομάδας υπολογίζεται περίπου στα 150.000 ευρώ μηνιαίως, κάτι που σημαίνει πως σε ετήσια βάση φτάνει τα 1,8 εκατ. ευρώ. Αν σε αυτό «βάλουμε» και τα 21.000 ευρώ (252.000 το χρόνο) που θα δίνονται στο εξής για την αποπληρωμή του χρέους στο ΟΑΚΑ, τότε φτάνουμε συνολικά πάνω από 2 εκατ. ευρώ!

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κι όλα αυτά την ώρα που υπάρχουν και κάποιες μικρές οφειλές προς ταξιδιωτικά γραφεία κι άλλους πιστώτες. Κι όλα αυτά την ώρα που το μπάτζετ της ομάδας στη σεζόν δεν ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.