ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι διαιτητές του τελικού

Δείτε το διαιτητικό τρίο του τελικού στο Κύπελλο με τον Άρη.

Οι διαιτητές του τελικού

Οι κ.κ. Τανατζής, Καρακατσούνης και Παναγιώτης θα είναι οι διαιτητές στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη την Κυριακή στο Ηράκλειο. Οι κ.κ. Μαγγανάς και Μαχαιριανάκης θα είναι οι κομισάριοι.

Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια, αυτή την φορά η κλήρωση έγινε δύο μέρες νωρίτερα κι όχι λίγη ώρα πριν το τζάμπολ. Αξίζει να σημειθωεί πως και οι τρεις είναι… πρωτάρηδες σε τελικό Κυπέλλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.