ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Από τον Μπέργκ… με αγάπη

Το δώρο του Μάρκους Μπέργκ ανέβασε σε φωτογραφία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο νεαρός ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Αναστασόπουλος.

Από τον Μπέργκ… με αγάπη

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής εδώ και αρκετό διάστημα προπονείται με τους «μεγάλους» της ομάδας και φαίνεται πως έχει προσελκύσει το βλέμμα του Σουηδού επιθετικού ο οποίος του έκανε δώρο τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με τον Αναστασόπουλο να γράφει «Ένα δώρο από έναν μεγάλο παίκτη. Ευχαριστώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE