ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέχρι τελευταία στιγμή…

Ο Γιάννης Αναστασίου θα περιμένει τον Ντάνιελ Πράνιτς, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο. Σήμερα θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του Κροάτη άσου. Ποια τα πλάνα του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Μέχρι τελευταία στιγμή…

Στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ντάνιελ Πράνιτς στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ, για την 24η αγωνιστική της Super League.  Ο Κροάτης χαφ που είχε υποστεί θλάση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου έχει κάνει εντατικό ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει μπει με την ομάδα δεν είναι εύκολο να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι

Στη χθεσινή προπόνηση ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε με τον Πράνιτς, ώστε να διαπιστώσει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, για να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.  Ο ποδοσφαιριστής είναι διστακτικός, αλλά αν σήμερα μπει με την υπόλοιπη ομάδα, τότε είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή.

Ο Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Μέντες, Μπαϊράμι, Πέτριτς. Από εκεί και πέρα, η ενδεκάδα αναμένεται να είναι ίδια με αυτή κόντρα στον Αστέρα, στην Τρίπολη.  Ο Καπίνο κάτω από τα δοκάρια με τον Τριανταφυλλόπουλο δεξί μπακ, τον Νάνο αριστερό, τους Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν και στην επίθεση δίπλα στον Μπεργκ θα παίξει ο Κλωναρίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ