ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απαρτία στο Κορωπί

Στο Κορωπί βρέθηκαν σήμερα οι Αναστασίου ,Νταμπίζας και Σαραβάκος για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των νέων του Παναθηναϊκού.

Απαρτία στο Κορωπί

Στο Κορωπί βρέθηκαν οι Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος για να παρακολουθήσουν του νέους του Παναθηναϊκού στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι τρεις άνθρωποι των πρασίνων βλέπουν συχνά τους νέους μιας και πολλοί απ’ αυτούς θα είναι μέλη της πρώτης ομάδας  σε λίγα χρόνια, δείγμα του πόσο στηρίζεται πλέον το τριφύλλι στις ακαδημίες του.

Μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη ήταν και η παρουσία του μεγάλου άτυχου, Γιάννη Σταματάκη. Ο νεαρός άσος που προ ημερών υπεβλήθη σε εγχείριση και δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος, πήγε στο προπονητικό Κέντρο και παρακολούθησε τους συμπαίκτες του, ενώ κατέβηκε και στα αποδυτήρια. Φυσικά όλοι χάρηκαν που τον είδαν του ευχήθηκαν να επιστρέψει όσο το δυνατό πιο γρήγορα, ενώ ευχές δέχθηκε και από την προαναφερθείσα τριανδρία (Νταμπίζας, Σαραβάκος, Αναστασίου).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...