ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Καυτό» το ράγκμπι!

Σαρωτικοί για ακόμα μια φορά οι πράσινοι δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του Περιστερίου και επικράτησαν με 91-6 για το Unity Cup.

«Καυτό» το ράγκμπι!

Με πολλές αλλαγές, το Τριφύλλι δεν άφησε περιθώρια στους West Side United ενώ η εμπειρία των παικτών του Τσαρτσαρώνη και η διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο ήταν φανερή.

Πλέον το μυαλό όλων είναι στον αγώνα κόντρα στους Σπρινγκμποξ στη Λεωφόρο (23-2), όπου εκεί στόχος του ΠΑΟ είναι η νίκη με διαφορά τερμάτων προκειμένου να πάρουν την πρωτιά και το πλεονέκτημα ένεκα των πλέι οφ.

Δυναμική παρουσία είχαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι με τους West Block να στηρίζουν την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος!

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.