ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη Νορβηγία ο Όλσεν!

Ο Δανός αμυντικός χαφ που απασχόλησε πολύ το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νορβηγία.

Στη Νορβηγία ο Όλσεν!

Στο νορβηγικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάτρικ Όλσεν. Ο 19χρονος άσος που εξεταζόταν έντονα η απόκτησή του απ’ τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο θα αγωνίζεται στο εξής στην πρωταθλήτρια της χώρας, Στρομσγκόντσετ, ως δανεικός απ’ την Ίντερ.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος είναι ήδη στη Δανία κι απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η συμφωνία που φαίνεται πως θα αφορά δανεισμό ενός έτους. Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης απασχόλησε αρκετά το τριφύλλι τον προηγούμενο μήνα, αλλά κάτι το γεγονός πως δεν βρισκόταν η χρυσή τομή στη διάρκεια του δανεισμού με τους “νερατζούρι” όπου κι ανήκουν τα δικαιώματά του, κάτι η παραμονή του Τάσου Λάγου… φρέναραν την υπόθεση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.