ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Παλικαρίσια νίκη»

Στη θέληση και την ψυχή που έδειξαν οι παίκτες του και ουσιαστικά οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του ΠΑΟΚ (3-2 σετ) στάθηκε ο τεχνικός του τριφυλλιού, Γιάννης Καλμαζίδης.

«Παλικαρίσια νίκη»

«Ήταν δύσκολο και αυτό το ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει προσθηκες και στοχεύει ψηλά. Τα κατάφεραμε, δείξαμε θέληση και ψυχή. Μια παλικαρίσια νίκη θα έλεγα. Είναι ευχάριστο που μπορούμε όταν χάνουμε σετ στον πόντο να μην ξεφουσκώνουμε. Το φοβήθηκα λίγο, γιατί στη συνέχεια δεν ξεκινήσαμε με τόση ενέργεια, αλλά εν τέλει το γυρίσαμε και νικήσαμε. Η βοήθεια του κόσμου ήταν και πάλι σημαντική, έδωσε ενέργεια».

Για το επόμενο με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: «Θα είμαι ευχαριστημένος με μια καλή εμφάνιση. Τώρα που θα φτάσει αυτό δεν ξέρεις. Αθλητισμός είναι. Μπορεί να φτάσει για νίκη μπορεί να μην φτάσει πουθενά. Εγώ ασχολούμαι με τους δικούς μου παίκτες».

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Χρήστος Μπέλος, πρόσθεσε: «Ήταν ένα κανονικό ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όλα τα σετ ήταν δύσκολα με εξαίρεση το τέταρτο. Δείξαμε ψυχή θέλαμε τη νίκη, όπως και στα προηγουμενα ματς. Όπως και τη θέλουμε και στα επόμενα για να μπορέσουμε να ανέβουμε πιο ψηλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.