ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Θα το χαρούμε σήμερα και πάμε για τ’ άλλα»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης που τόνισε πως από αύριο κιόλας ο στόχος θα είναι οι άλλες δύο κούπες που διεκδικούνται μέσα στη σεζόν!

Διαμαντίδης: «Θα το χαρούμε σήμερα και πάμε για τ' άλλα»

«Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό, στόχος είναι να κερδίζεις πάντα τρόπαια και τίτλους. Εδώ και πέντε μήνες παλεύουμε για αυτές τις μέρες. Θα το χαρούμε σήμερα, το θέλαμε πολύ και από αύριο θα κοιτάξουμε τους άλλους στόχους μας. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά στην άμυνα, ο Άρης είχε καλές επιλογές. Μόλις βελτιωθήκαμε αμυντικά, πήραμε τη διαφορά και κατακτήσαμε το τρόπαιο.

Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός οιωνός για τη συνέχεια. Χαρούμενοι που το σηκώσαμε, είναι σίγουρα κάτι όμορφο, αλλά από αύριο θα κοιτάξουμε τις άλλες δύο διοργανώσεις», ήταν τα λόγια του μεγάλου αρχηγού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.