ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Δεν σταματάμε εδώ»!

Συγχαρητήρια σε παίκτες, τιμ και κόσμο μοίρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που αναφέρθηκε στο... άλλο επίπεδο που βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός, ενώ ξεκαθάρισε πως το σημερινό Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή για φέτος!

Γιαννακόπουλος: «Δεν σταματάμε εδώ»!

Η δήλωσή του:

«Ο 55ος τίτλος στην ιστορία του συλλόγου και τρίτος τα τελευταία δύο χρόνια φανερώνει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε άλλο επίπεδο.

Συγχαρητήρια σε προπονητές, παίκτες και στον κόσμο της ομάδας για τον πρώτο τίτλο που κατακτήθηκε στο Ηράκλειο, σε τελικό ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Ανάρτηση- βόμβα  Γιαννακόπουλου! (Pic)
Ανάρτηση- βόμβα Γιαννακόπουλου! (Pic) 50.218 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε με την ίδια δύναμη για τους υπόλοιπους στόχους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ