ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Όταν παίζουμε έτσι…»

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για την εξαιρετική εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας ότι αυτή η νίκη θα δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Μπεργκ: «Όταν παίζουμε έτσι…»

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι που μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι, όμως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πιστεύω ότι όταν παίζουμε έτσι μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο», τόνισε, αρχικά, ο Σουηδός φορ, που μπορεί χθες να μη σκόραρε στη Λεωφόρο, αλλά η απόδοσή του ήταν καλή, βοηθώντας πολύ στο κομμάτι της δημιουργίας.

Σε ερώτηση που του έγινε, σχετικά με το αν αισθάνεται μοναξιά στην περιοχή, απάντησε: «Είναι διαφορετικό από αγώνα σε αγώνα, εξαρτάται από το κάθε ματς πως αγωνιζόμαστε. Όταν μπει και ο Πέτριτς πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα για μένα και την ομάδα, όμως όλα εξαρτώνται από την συνολική δουλειά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...