ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Very good boys»!

Διαβάστε τις ατάκες του Γιάννη Αναστασίου στους παίκτες του, στα αποδυτήρια της Λεωφόρου, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ χθες.

«Very good boys»!

Χαμόγελα, πειράγματα, πλάκες και αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας. Αυτή είναι η εικόνα από όσα έγιναν χθες στα αποδυτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.  Ο Γιάννης Αναστασίου μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να χαρούν για μια βραδιά το αποτέλεσμα και μετά να το ξεχάσουν.

«Very good boys», είπε, αρχικά, ο  προπονητής της ομάδας και συνέχισε: «Τι σας έλεγα; Όταν παίζουμε όπως μπορούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση σας, τα πήγαμε περίφημα. Ευχαριστηθείτε τη νίκη απόψε, γιατί από αύριο θα επικεντρωθούμε στα επόμενα ματς. Μπράβο και πάλι, γιατί ευχαριστήσατε και τον κόσμο. Συνεχίζουμε».

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Δημήτρη Σαραβάκο, εκφράζοντάς τους την ικανοποίησή του για όσα είδε κι αυτός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.  Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε, επίσης, να μεταφερθούν τα συγχαρητήρια του προς τους παίκτες.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 58.680 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...