ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατζαγκούν: “Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό”

Ο Ατζαγκούν σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν εκπληκτικοί στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ εμφανίστηκε χαρούμενος με την παρουσία του στο τριφύλλι.

Ατζαγκούν:

Αρχικά ο μέσος του Παναθηναϊκού είπε: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας και δείξαμε πως δεν μετράει μόνο η προσωπική απόδοση κάποιου παίκτη, αλλά πως η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Είχαμε μαζί μας και έναν πραγματικά απίστευτο κόσμο. Ήταν εκπληκτικοί οι οπαδοί μας. Γέμισαν το γήπεδο και μας έδωσαν την ώθηση που χρειαζόμασταν”.

Στη συνέχεια ο Ατζαγκούν αναφέρθηκε στους λόγους που οι Πράσινοι έφθασαν σε αυτή την επικράτηση:  “Ο προπονητής μας είχε πει πόσο σημαντικό είναι να πιέσουμε τον αντίπαλο, αλλά σωστά. Μπήκαμε όλοι αποφασισμένοι να τηρήσουμε την τακτική γιατί θέλαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Το κάναμε και τα καταφέραμε”.

Τέλος, ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός έκανε αναφορά στην προσωπική απόδοση του και το γεγονός ότι φέτος είναι η πρώτη του σεζόν στο εξωτερικό: “Αυτό είναι το ποδόσφαιρο… Δεν πειράζει, το σημαντικό είναι να συνεισφέρουμε όλοι ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Πήραμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, οπότε είμαι χαρούμενος Στο ποδόσφαιρο έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοια πράγματα. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ