ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καμπάνια στήριξης στον Ερασιτέχνη!

Δείτε τη νέα καμπάνια του Panathinaikos Suppoerters Abroad με στόχο φυσικά να στηρίξει οικονομικά τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό!

Καμπάνια στήριξης στον Ερασιτέχνη!

Αδέρφια μας γεια σας!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας μας καμπάνιας, με στόχο όπως πάντα την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναικού Αθλητικού Ομίλου.

Σαν Panathinaikos Supporters Abroad γνωρίζετε πολύ καλά ότι προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, έτσι ώστε και η ενίσχυση του Παναθηναικού μας να είναι η μέγιστη δυνατή, αλλά και παράλληλα εσείς, ο κόσμος που έχει αγκαλιάσει τόσο θερμά την προσπάθειά μας, να είστε πάντα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας. Στην προηγούμενή μας καμπάνια με τον πλειστηριασμό αγωνιστικών εμφανίσεων διάφορων τμημάτων του Παναθηναικού μας, προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε μία νέα πολιτική. Σεβόμαστε πολύ τον κόσμο που από το υστέρημά του προσέφερε μέσω του Pao Abroad χρήματα για τον Παναθηναικό μας και θεωρήσαμε ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο, ανταποδίδοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη σας με τον πιο θερμό τρόπο.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με γνώμονα λοιπόν όλα τα παραπάνω, αλλά και τη μεγάλη εκτίμηση που νιώθουμε για όλους εσάς, σας ανακοινώνουμε ότι η νέα μας καμπάνια θα λάβει τη μορφή λαχειοφόρου αγοράς, με πολλά και μεγάλα δώρα που θα κληρωθούν στο τέλος της. Τα δώρα αυτά θα είναι δωρεάν διαμονές σε διάφορα ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα και την Κύπρο κατά την καλοκαιρινή περίοδο, από ανθρώπους που μας τίμησαν με τις προσφορές τους, 10 κασκόλ του Pao Abroad και 5 μπλούζες του Παναθηναικού μας. Νιώθουμε ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, τα δώρα αυτά είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στον κόσμο που μας έχει στηρίξει τόσο ένθερμα και με μεγάλη χαρά δεχτήκαμε τις ιδιαίτερα γεναιόδωρες προσφορές των φίλων μας.

Η συγκεκριμένη καμπάνια δε, αποτελεί μία νέα καινοτομία για το Pao Abroad όπου αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε εδώ για να για να μείνουμε στις καρδιές και τις συνειδήσεις όλων σας!

Ακολουθούν λίγα λόγια για τα δώρα μας, αλλά και οδηγίες για την καμπάνια.

Δώρα

Ξενοδοχεία*:

Palazzo Greco Boutique Hotel (Αγία Γαλήνη, Ρέθυμνο, Κρήτη)

Το ”Palazzo Greco Boutique Hotel” είναι ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, ντυμένο στα χρώματα του Αιγαίου. Βρίσκεται περίπου 1 ώρα μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου, στην Αγία Γαλήνη (νομός Ρεθύμνου), τοποθετημένο πάνω σε έναν λόφο με θέα τη θάλασσα. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωμάτια με θέα τη θάλασσα και δωμάτια με θέα το βουνό. Επίσης έχει μία μεγάλη κεντρική πισίνα, ενώ προσφέρει διάφορες υπηρεσίες όπως πρωινό, καφέ-μπαρ, δορυφορική τηλεόραση, χώρο στάθμευσης, wifi, ενώ βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τη θάλασσα. Η προσφορά που μας έχει γίνει από το ξενοδοχείο φτάνει στο ύψος της μίας εβδομάδας δωρεάν διαμονής 2 ατόμων για το διάστημα 15 Απριλίου εώς 30 Ιουνίου ή 16 Σεπτεμβρίου εώς 4 Νοεμβρίου, αξίας 450 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/palazzogreco – http://www.palazzogreco.com Στοιχεία επικοινωνίας: Μπιζανίου, Αγία Γαλήνη 740 56 Τηλέφωνο: +30 2832 091187 Εmail:i[email protected]r

Kymothoe Elite (Τσιλιβί, Ζάκυνθος)

Το ξενοδοχείο ”Kymothoe” Elite δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το περιγράψει κανείς από το να χρησιμοποιήσει απλά το μότο του. ‘’A different class’’. Ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Ακρωτήρι στην περιοχή Τσιλιβί, περικυκλωμένο από ελαιόδεντρα, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη χαλάρωση με την πολυτέλεια. Βρίσκεται 4 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη και το λιμάνι της Ζακύνθου, ενώ είναι στα 9 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρει θα βρείτε επιπλωμένο μπαλκόνι, υδρομασάζ, wifi, πλυντήριο ρούχων και πιάτων, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση LCD με dvd-player και πολλά ακόμα, ενώ στους επισκέπτες προσφέρεται ένα καλάθι με καφέ, τσάι, ψωμί, βούτυρο, μαρμελάδα, νερό και ένα μπουκάλι κρασί για να κάνουν τη διαμονή τους ακόμα πιο απολαυστική. Η προσφορά του ξενοδοχείου είναι ένα superior διαμέρισμα 2 ατόμων για 5 διανυκτερεύσεις τον Μάιο αξίας 400 ευρώ (ή και Ιούνιο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα αξίας 500 ευρώ).

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/kymothoe – http://kymothoe.com/?lang=gr Στοιχεία επικοινωνίας: Τσιλιβί, Ακρωτήρι, 291 00 Ζάκυνθος Τηλέφωνο: +30 26950 22737 [Ζάκυνθος], +30 210 5789320 [Αθήνα] Εmail: [email protected]

California Beach Hotel (Λαγανάς, Ζάκυνθος)

Το ”California Beach Hotel” βρίσκεται στον Λαγανά της Ζακύνθου. Είναι το μοναδικό ξενοδοχείο της περιοχής το οποίο συνδυάζει την ποιότητα, την ηρεμία, αλλά και την έντονη νυχτερινή ζωή του Λαγανά. Βρίσκεται 7 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη και το λιμάνι του νησιού και 4 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο. Το ξενοδοχείο αυτό είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία χαρακτιρίζεται από το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί, κάνοντας τη διαμονή των φιλοξενούμενών του ακόμα πιο ευχάριστη. Διαθέτει μεγάλο κήπο και δύο πισίνες, η μία εκ των οποιών είναι παιδική. Τα δωμάτιά του έχουν μπαλκόνι και είναι εξοπλισμένα με τηλέφωνο, ραδιόφωνο, air-condition, ενώ έχουν θέα τη θάλασσα, τον κήπο ή την πισίνα. Το California Beach Hotel αποτελεί ιδανικό προορισμό για νεαρά άτομα που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της νυχτερινής ζωής του Λαγανά, αλλά και για μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους οι οποίοι ψάχνουν για ποιοτικές αποδράσεις από την καθημερινότητα. Η προσφορά του ξενοδοχείου φτάνει στις 5 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων δωρεάν για το διάστημα 1 εώς 15 Ιουνίου ή 16 εώς 30 Σεπτεμβρίου, αξίας 300 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: http://california-beach-zakynthos.com/en/index.html Στοιχεία επικοινωνίας: Λαγανάς 291 00, Ζάκυνθος Τηλέφωνο: +30 26950 52341 – 52342 Εmail: [email protected]

Ελλήνων Θέα (Φηροστεφάνι, Σαντορίνη)

Το ξενοδοχείο ”Ελλήνων Θέα” βρίσκεται στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης, και πιο συγκεκριμένα στο Φηροστεφανί σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο των Φηρών. Ένα ξενοδοχείο – συνώνυμο της πολυτέλειας και της άνεσης, προσφέρει διακοπές που συνδυάζουν ποιότητα και χαλάρωση, ενώ το ιδιαίτερα φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό υπόσχεται μία μοναδική διαμονή για τον κάθε επισκέπτη. Βρίσκεται επίσης σε απόσταση 6 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης, ενώ η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου παρέχουν τζακούζι (εξωτερικό ή εσωτερικό), κλιματισμό, τηλεόραση, dvd, wifi, χρηματοκιβώτιο, ενώ έχουν όλα μπαλκόνι έτσι ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει την απέραντη θέα του Αιγαίου και της Καλντέρας. Η προσφορά του ξενοδοχείου είναι για 3 διανυκτερεύσεις δωρεάν για τις ημερομηνίες 5-7 Μαίου ή 6-8 Οκτωβρίου συνολικής αξίας 380 ευρώ. Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει μία έκπτωση της τάξεως του 30% για όποιον κλείσει τη διαμονή του μέσω του Pao Abroad.

Περισσότερες πληροφορίες: http://ellinontheaboutiquehotel.com

Στοιχεία επικοινωνίας: Φηροστεφανή 847 00, Σαντορίνη Τηλέφωνο: +30 22860 25395, φαξ: +30 22860 32844 Εmail: [email protected]

Yianna Marie Hotels LTD( Πρωταράς, Κύπρος)

Το ”Yianna Marie Hotels” είναι η προσφορά που δεχτήκαμε από τους φίλους μας στην Κύπρο. Ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στην τουριστική και παραθαλάσσια περιοχή του Πρωταρά, προσφέρει όλες τις ανέσεις σε συνδυασμό με τις φυσικές ομορφιές του νησιού της Κύπρου. Στους χώρους του διαθέτει πισίνα, μπαρ, γυμναστήριο, σάουνα, γήπεδο τέννις και χώρο παιχνιδιού για παιδιά, ενώ τα δωμάτιά του διαθέτουν μπαλκόνι, έπιπλα μπαλκονιού, τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι, ψυγείο, φούρνο, τηλέφωνο, πιστολάκι μαλλιών και κατόπιν συνεννόησης, θυρίδα ασφαλείας και air-condition. Η περιοχή του Πρωταρά είναι γνωστή για τις πανέμορφες παραλίες της και τα γαλάζια της νερά, ενώ βρίσκεται 50 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας και 9 χιλιόμετρα από την διάσημη για τη νυχτερινή της ζωή, Αγιά Νάπα. Η προσφορά που μας έγινε από το ξενοδοχείο είναι ένα δίκλινο δωμάτιο για το τριήμερο 2-4 Μαίου ή για το τριήμερο 22-24 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.yiannamariehotels.com Στοιχεία επικοινωνίας: Φειδιππίδου 6 Πρωταράς, Παραλίμνι 5312, Κύπρος Τηλέφωνο: +357-23814444, φαξ: +357-23814455 Εmail: [email protected][email protected]

10 κασκόλ των ”Panathinaikos Supporters Abroad”:

Το κασκόλ που ένωσε φιλάθλους του Παναθηναικού απ’όλο τον κόσμο, σε ένα βίντεο που έμεινε χαραγμένο μέσα μας (http://www.youtube.com/watch?v=SwkngKv10OE)! Το κασκόλ των Panathinaikos Supporters Abroad μπορεί να γίνει δικό σας και να σας και να λάβετε μέρος στο επόμενο βίντεο του Pao Abroad ”ΠΑΟ everywhere”! 5 μπλούζες του Παναθηναικού: Απαραίτητο αξεσουάρ για όλους τους φίλους του Παναθηναικού μας, το Pao Abroad δωρίζει μέσω της λαχειοφόρου αγοράς 5 μπλούζες της ομάδας μας. Οι νικητές θα μπορούν να μας ενημερώσουν για το νούμερο που επιθυμούν και θα τους αποσταλεί ταχυδρομικώς δίχως περαιτέρω επιβάρυνση.

Οδηγίες Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι πολύ απλή και με τη διαφάνεια που μας χαρακτηρίζει πάντα. – Οι λαχνοί θα έχουν ηλεκτρονική μορφή και θα αποστέλονται στο email που δηλώσατε κατά την συναλλαγή μέσω paypal. – Ο κάθε λαχνός θα κοστίζει 5 ευρώ και θα υπάρχει απεριόριστη δυνατότητα αγοράς. – Μετά τη δωρεά σας, θα επεξεργαστούμε τη συναλλαγή και θα σας προωθήσουμε στο email που δηλώσατε, τους ηλεκτρονικούς λαχνούς σας. – Στο τέλος της καμπάνιας, θα συγκεντρωθεί το σύνολο των λαχνών που πουλήθηκαν και στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στον Τάφο του Ινδού, θα γίνει ζωντανή κλήρωση μέσω live streaming την οποία θα πραγματοποιήσουν αθλητές της ομάδας μας. – Η ακριβής ημερομηνία της κλήρωσης θα ανακοινωθεί σύντομα, όταν θα γίνει γνωστό και το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων μας που αγωνίζονται στον Τάφο του Ινδού. Μπορείτε να υπολογίζετε τα μέσα Απριλίου πριν το Πάσχα ως καταληκτική ημερομηνία. – Παρακαλούμε οι δωρεές σας να γίνονται με ποσά τα οποία αποτελούν πολλαπλάσια του 5, έτσι ώστε το συνολικό ποσό να δίνει έναν ακέραιο αριθμό λαχνών. Για τα ποσά τα οποία δεν θα είναι πολλαπλάσια του 5 θα ισχύει στρογγυλοποίηση προς τα κάτω και θα αποστέλλεται ο ανάλογος αριθμός λαχνών (π.χ. 10 ευρώ = 2 λαχνοί, 11 εώς 14 ευρώ = 2 λαχνοί, 15 ευρώ = 3 λαχνοί). – Οι νικητές θα ανακοινωθούν ζωντανά από τους αθλητές μας και στην πορεία θα επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί τους. – Οι νικητές των δωρεάν διαμονών στα ξενοδοχεία θα πρέπει οι ίδιοι να επικοινωνήσουν με το εκάστοτε ξενοδοχείο ώστε να διευθετήσουν την διαμονή τους. Για το κάθε ξενοδοχείο αναγράφεται και παραπάνω το διάστημα για το οποίο ισχύει η προσφορά της δωρεάν διαμονής. – Οι νικητές των υπόλοιπων δώρων επίσης θα ανακοινωθούν ζωντανά από τους αθλητές μας και θα αναλάβουμε εμείς να τους αποστείλουμε ταχυδρομικά τα δώρα τους.

Θερμή παράκληση Μερικές λεπτομέρειες που θα θέλαμε να δώσετε βάση είναι ότι λόγω μεγάλου φόρτου θα ζητούσαμε την υπομονή και την κατανόησή σας μέχρι να επεξεργαστούμε την συναλλαγή και να σας προωθήσουμε τους ηλεκτρονικούς λαχνούς σας. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι το κάθε ξενοδοχείο έχει κάνει την προσφορά του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κατά την καλοκαιρινή περίοδο και θα παρακαλέσουμε τους νικητές να έρθουν σε επαφή με το εκάστοτε ξενοδοχείο και να το ενημερώσουν για τις προθέσεις τους το συντόμοτερο δυνατό μετά την κλήρωση. Ακόμα, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που υπάρξουν και νέες προσφορές από φίλους του Pao Abroad κατά τη διάρκεια της καμπάνιας μας, θα τις διαθέσουμε και αυτές στην κλήρωση.

Θερμές ευχαριστίες Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους φίλους μας από τα ξενοδοχεία Palazzo Greco Boutique HotelKymothoe EliteCalifornia BeachHotelΕλλήνων Θέα και Yianna Marie Hotels για τις πολύ σημαντικές προσφορές τους και να δηλώσουμε ότι η κίνησή μας αυτή δεν θα ήταν δυνατή δίχως τη γεναιοδωρία τους και την αγάπη τους για τον σκοπό μας! Σας ευχαριστούμε όλους πολύ!

Ελπίζουμε να είστε ικανοποιημένοι από τη νέα μας κίνηση και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους όσους θα λάβετε μέρος!

Με τιμή,

Panathinaikos Supporters Abroad

*Θα ακολουθήσουν ξεχωριστές ανακοινώσεις με πληροφορίες για τα δώρα και για το κάθε ξενοδοχείο τις επόμενες μέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.