ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Sold out το συλλεκτικό κασκόλ του Ερασιτέχνη

Η καμπάνια που έχει ξεκινήσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός συνεχίστηκε χθες, τόσο πριν, όσο και μετά τη λήξη του ματς με τον ΠΑΟΚ στην είσοδο του γηπέδου.

Sold out το συλλεκτικό κασκόλ του Ερασιτέχνη

Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας κυκλοφόρησε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ότι θα τεθεί σε κυκλοφορία ένα συλλεκτικό κασκόλ το «Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο» και όπως αναμενόταν έγινε ανάρπαστο σε λίγες μόνο μέρες.

Έτσι λοιπόν ο Ερασιτέχνης αποφάσισε την επανακυκλοφορία του η οποία θα ξεκινήσει πάλι από αύριο στην ενδεικτική τιμή των 8 ευρώ….

Όσοι πιστοί δεν το προμηθευτήκατε προσέλθετε…!

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.