ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δουλεύουν και κάνει… μπαμ

Η δουλειά που γίνεται φέτος στο «Γεώργιος Καλαφάτης», είναι μεθοδική και αποτελεί σήμα κατατεθέν του Παναθηναϊκού.

Δουλεύουν και κάνει... μπαμ

Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα αποκαλύπτει όλο και καλύτερο πρόσωπο και αν για τη φυσική κατάσταση των παικτών, έχουμε να το λέμε, μπορούμε πλέον να παραδεχθούμε πως η ομάδα βρίσκει τρόπους να σκοράρει και από τα στημένα.

Τις προηγούμενες ημέρες και πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το ρεπορτάζ έλεγε πως ο Γιάννης Αναστασίου, επιμένει πολύ σε αυτό το κομμάτι. Λόγος; Για να δει όλους τους ποδοσφαιριστές του να είναι ενεργά μέλη στο σκοράρισμα και για να «απελευθερώσει» και τον Μάρκους Μπέργκ, που έμοιαζε (και μοιάζει) εγκλωβισμένος από τα συστήματα των αντίπαλων (βλ. Αστέρας Τρίπολης).

Ο Αναστασίου, λοιπόν, πέτυχε διάνα, σ αυτό το κομμάτι. Και τα δύο γκολ κόντρα στους Θεσσαλονικείς προήλθαν από στημένα. Εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά το 1ο (Τριανταφυλλόπουλος), «κομπίνα» στο φάουλ το 2ο (Νάνο), ενώ υπήρχαν και 3-4 ακόμα φάσεις όπου θα μπορούσε το τριφύλλι να σκοράρει από στημένα, αλλά είτε ο Γλύκος τα αποσοβούσε, είτε η μπάλα κατέληγε οριακά άουτ.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την είσοδο και του Πέτριτς στην 11άδα, ο Παναθηναϊκός αποκτά ακόμα ένα πλεονέκτημα, καθώς ο Κροάτης εκτός από «killer», μέσα στην περιοχή είναι και πολύ καλός στα στημένα, άλλωστε αν ανατρέξει κανείς στο βιογραφικό του, θα δει αρκετά γκολ και ασιστ από αυτόν τον τομέα.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.