ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ματίας : “Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη μου”

Ο παλαιστής του Παναθηναϊκού Ματίας Βλαδίμηρος για 5η σερί φορά στέφθηκε πρωταθλητής.Πριν την έναρξη του τελικού η Ομοσπονδία τον βράβευσε για την 7η θέση που κατέλαβε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής πάλης.

Ματίας :

Ο “πράσινος” παλαιστής, Ματίας Βλαδίμηρος στέφθηκε για 5η σερί φορά πρωταθλητής ενώ πριν από τον τελικό, τιμήθηκε από την Ομοσπονδία για τις διακρίσεις του το 2013 και την 7η θέση που κατέλαβε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής πάλης.

Ο ίδιος μιλώντας στο panathinaikos1908.gr για την επιτυχία του δήλωσε: “Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη μου, όχι και τόσο από την εμφάνιση. Στόχος όμως επετεύχθη” ενώ για το συναίσθημα των συνεχόμενων τίτλων είπε: “Κάθε φορά είναι διαφορετικά να βγαίνεις Πρωταθλητής“.

Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό, την προπονήτριά μου, Λία Νικολάου και τον κ. Κοσσόβα, αλλά και τον προηγούμενο σύλλογό μου. Νιώθω διπλή χαρά που ο ΠΑΟ κατέκτησε το Πρωτάθλημα“, κατέληξε ο “πράσινος” παλαιστής.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.044 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...