ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ερωτηματικό» ο Γκιστ

Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ και τα περιθώρια στενεύουν ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Μάλαγα.

«Ερωτηματικό» ο Γκιστ

Καλό το 15ο Κύπελλο, καλό το 55ο συνολικά, καλοί οι πανηγυρισμοί, αλλά όπως τόνισε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης αυτοί κρατούν μόνο μια ημέρα. Με το που επέστρεψε στην Αθήνα η αποστολή του Εξάστερου πήγε… καπάκι για προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Και πώς να κάνει διαφορετικά, όταν ο χρόνος πιέζει και την Πέμπτη υπάρχει το σημαντικό παιχνίδι με την Μάλαγα; Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά, ωστόσο ο Τζέιμς Γκιστ απείχε εκ νέου από την προπόνηση. Ο Αμερικανός άσος ταλαιπωρείται ακόμα απ’ το πρόβλημα στους προσαγωγούς και δεν είναι έτοιμος.

Το τεχνικό τιμ ελπίζει πως την Τρίτη θα «μπει», κάτι που όμως θα φανεί σε λίγες ώρες. Πάντως ακόμα κι αν προπονηθεί αύριο, είναι δεδομένο πως την Πέμπτη δεν θα είναι στο 100% του.

Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Χεζόνια!
Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Χεζόνια! 45.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...