ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Θέλω το Κύπελλο στη Λεωφόρο»

Εκστασιασμένος από τη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζέκα την αφιέρωσε στον κόσμο και δήλωσε πως θέλει το κύπελλο στη Λεωφόρο. Αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ζέκα: «Θέλω το Κύπελλο στη Λεωφόρο»

 «Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Δώσαμε μάχη για αυτή τη νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο γιατί ήμασταν εξαιρετικοί. Πιέσαμε καλά δεν τους αφήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι τους. Κι αυτό ήταν το κλειδί για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό μας ζήτησε ο προπονητής να κάνουμε και το πετύχαμε», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος.

Κερδίσατε τη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πιστεύεις πως στείλατε ένα μήνυμα;

“Δεν θέλαμε να στείλουμε μήνυμα σε κάποιον άλλον πέρα από τους δικούς μας οπαδούς. Αυτή η εμφάνιση ήταν για αυτούς, γιατί μας στηρίζουν απίστευτα όλη τη χρονιά. Το εκτιμούμε και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για αυτούς, για εμάς, αλλά και για την ομάδα”.

Το μέλλον σου είναι στον Παναθηναϊκό; Έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου σου;

“Με εμένα δεν έχει μιλήσει κανείς ακόμα. Θα μιλήσουν με τον ατζέντη, αλλά δεν μου έχει πει κάτι. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, υπάρχει χρόνος για να το συζητήσουμε. Σίγουρα μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ, περνάω καλά και θα γίνουν όλα όπως πρέπει”.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 58.689 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιο είναι το όνειρό σου για τη φετινή χρονιά;

“Το όνειρο μου αυτή τη χρονιά είναι να κερδίσω τίτλο με τον Παναθηναϊκό. Μπορούμε να κερδίσουμε το Κύπελλο, οπότε αυτό είναι το όνειρό μου. Σε ότι αφορά το Πρωτάθλημα, θέλουμε να είμαστε στα πλέι οφ. Εκεί θα είναι όλα διαφορετικά. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα ανάμεσα σε τέσσερις δυνατές ομάδες. Έχουμε χρόνο μέχρι τότε για να δούμε τι θα πετύχουμε”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...