ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν κάλεσε κανέναν σε υποχρεωτική συμμαχία…»

Διαβάστε πως σχολιάζουν από τον Παναθηναϊκό τα περί συμμαχιών που ακούστηκαν σήμερα από παράγοντες της Super League, μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

«Δεν κάλεσε κανέναν σε υποχρεωτική συμμαχία…»

Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι δεν κάλεσαν ποτέ κανέναν σε υποχρεωτική συμμαχία και προσθέτουν πως αν κάποιος ασπάζεται τις ίδιες ιδέες με το «τριφύλλι», τότε θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για συνεννόηση.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και επειδή μάλλον κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει αντιληπτά καλό είναι να επισημάνουμε το αυτονόητο: Ο Παναθηναϊκός πορεύεται σε ένα δρόμο με βάση συγκεκριμένες αρχές και αξίες τις οποίες υποστηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις», λένε από τον Παναθηναϊκό και προσθέτουν:

«Δεν κάλεσε κανέναν σε καμία υποχρεωτική συμμαχία και εννοείται πως αντιλαμβάνεται πλήρως πως ο καθένας κινείται όπως εκείνος νομίζει, δεχόμενος φυσιολογικά και τις όποιες συνέπειες. Είναι επίσης προφανές ότι αν κάποιος ασπάζεται τις ίδιες ιδέες με εμάς θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος συνεννόησης και συνεργασίας.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.