ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωση στον Βόλο! (pics)

Θερμή υποδοχή περίμενε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στον Βόλο, από περίπου 60 φίλους της ομάδας που έκαναν τη νύχτα... μέρα! Το δώρο στον Τριανταφυλλόπουλο.

Αποθέωση στον Βόλο! (pics)

Η επαρχία… διψάει για Παναθηναϊκό και σε κάθε ευκαιρία το δείχνει. Κατά την άφιξη της αποστολής του τριφυλλιού στο ξενοδοχείο του Βόλου, όπου και θα καταλύσει για τον αυριανό επαναληπτικό με τον τοπικό Ολυμπιακό, οι φίλοι της ομάδας αποθέωσαν τους παίκτες του Αναστασίου!

Περίπου 60 «πράσινοι» έκαναν τη νύχτα… μέρα με τα καπνογόνα, φώναξαν συνθήματα για την «καψούρα» τους και ζήτησαν την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τη μερίδα του λέοντος έκλεψε ο Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος είχε την τιμητική του. Άλλωστε, η «πώρωση» που έβγαλε μετά το γκολ του με τον ΠΑΟΚ… τρέλανε τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, στον «Τριάντα» δόθηκε και μια μπλούζα του συνδέσμου της περιοχής ως ενθύμιο. Αξίζει να σημειωθεί εκ νέου πως το τριφύλλι δεν έχει πάρει εισιτήρια για το αυριανό ματς, καθώς γίνονται έργα στην εξέδρα των φιλοξενούμενων.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
pic2
pic3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.