ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπουμσόνγκ σε… νέο ρόλο

Έτοιμος να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα είναι ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ.

Μπουμσόνγκ σε... νέο ρόλο

Ο πρώην Γάλλος ποδοσφαιριστής, που πέρασε απ’ τον Παναθηναϊκό αυτές τις ημέρες παρακολουθεί σεμινάρια, για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής σε ποδοσφαιρικές ομάδες και είναι ένα βήμα πριν το master.

Όπως δήλωσε γαλλικά Μέσα, ο Μπουμσόνγκ είναι ένα βήμα πριν το αντίο στα γήπεδα σαν ποδοσφαιριστής, καθώς αν και ελεύθερος από τότε που αποχώρησε από το τριφύλλι, δεν τον προσέγγισε κανένας σύλλογος.

«Είμαι ήδη πτυχιούχος και τώρα κάνω το μεταπτυχιακό μου, ώστε σύντομα να μπορώ να αναλάβω General Manager σε ποδοσφαιρικό σύλλογο. Σαν ποδοσφαιριστής πιστεύω έχω τελειώσει και πρέπει να προχωρήσω τη ζωή μου από δω και πέρα. Το καινούργιο βήμα στη ζωή μου απαιτεί πολύ μάθηση και πλέον θέλω να προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...