ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Και ξαφνικά… πόλεμος! (video)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, οργισμένος από ρεπορτάζ, που σύμφωνα με τον ίδιο σπιλώνει την υπόληψη της προσωπικότητάς του. Δείτε βίντεο.

Και ξαφνικά… πόλεμος! (video)

Οργισμένος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος  με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και ρεπορτάζ στην εκπομπή “Δίκη”, που σύμφωνα με τον ίδιο, σπιλώνουν την υπόληψη και την προσωπικότητά του. Σε μια εποχή που η ενότητα στον Παναθηναϊκό ήταν κάτι παραπάνω από φανερή, φαίνεται πως έρχονται τα πάνω κάτω!

Ο Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ενοχλημένος από ρεπορτάζ, που σύμφωνα με το περιβάλλον του, είναι επιθετικά προς τον ίδιο, με ανυπόστατους ισχυρισμούς και δυσφημιστικά σχόλια. Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση σε ιστοσελίδα συμφερόντων του: « Τηλεοπτικός σταθμός ιδιοκτησίας ανθρώπων που είτε είναι φυγόδικοι είτε έχουν αντιμετωπίσει κατηγορίες για λαθρεμπόριο εις βάρος της χώρας, εξαπέλυσε -μέσω γνωστής για την αφερεγγυότητά της τηλεοπτικής εκπομπής που έχει αυτοανακηρυχθεί σε θεματοφύλακα της κάθαρσης του ελληνικού αθλητισμού- πρωτοφανή και καθ’ όλα αήθη επίθεση προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με ανυπόστατους ισχυρισμούς και δυσφημιστικά σχόλια». Και συνεχίζει, τονίζοντας:

«Και όταν ένα τέτοιο «ρεπορτάζ» φιλοξενείται και προβάλλεται από έναν υποτίθεται «φιλοπαναθηναϊκό» τηλεοπτικό σταθμό, εύλογα γεννάται η απορία στις τάξεις των οπαδών του τριφυλλιού. “Μήπως αυτή η αήθης επίθεση έρχεται ως… απάντηση στην πρόσφατη εξαγγελία του Δ. Γιαννακόπουλου για προσφορά βοηθείας, από το καλοκαίρι, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός;”».

Αντίδραση από Γιαννακόπουλο για διαιτησία με Μπασκόνια!
Αντίδραση από Γιαννακόπουλο για διαιτησία με Μπασκόνια! 13.151 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως σας γράψαμε και παραπάνω, ο κ. Γιαννακόπουλος αναμένεται να δώσει συνέχεια στα δικαστήρια και φυσικά η συγκεκριμένη είδηση έρχεται να βάλει «βόμβα» στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την εικόνα ενότητας που έβγαζε ο σύλλογος και τα τμήματά του…

Δείτε το απόσπασμα από το 8.55 μέχρι το 10.30

null

 

loading...