ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χτύπησε» τατού τον Διαμαντίδη!

Η «τρέλα» για τον Δημήτρη Διαμαντίδη έφτασε και στην Ιταλία με τον Νταβίντε Ντι Σάντε να «χτυπάει» τατουάζ τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

«Χτύπησε» τατού τον Διαμαντίδη!

Γι’ αυτό είναι ο… Δημήτρης Διαμαντίδης. Γι’ αυτό είναι ο καλύτερος. Γιατί κάνει ακόμα και τους ξένουν όχι μόνο να υποκλίνονται στο μεγαλείο του, αλλά να τον θαυμάζουν στα όρια της… τρέλας!

Ο Ιταλός, Νταβίντε Ντι Σάντε χτύπησε στο μπράτσο του τατουάζ με την μορφή του «3D» δείγμα της αγάπης που τρέφει στον Έλληνα γκαρντ. Μάλιστα, περιμένει πώς και πώς να τον συναντήσει από κοντά, όταν ο Εξάστερος θα φιλοξενηθεί απ’ την Αρμάνι Μιλάνο για το Top-16 της Ευρωλίγκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...