ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Αυτόνομη η εκπομπή»

Διαβάστε την πρώτη αντίδραση από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου για τα όσα του καταλογίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τη μήνυση που προτίθεται να κάνει κατά του ιδίου και του ΣΚΑΪ.

Αλαφούζος: «Αυτόνομη η εκπομπή»

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το θέμα με δικαστική υπόθεση στις 13 Νοεμβρίου, που ο Γιαννακόπουλος είναι κατηγορούμενος για απειλές  και ύβρεις σε βάρος των διαιτητών του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό,  έπαιξε μόλις για 10 δευτερόλεπτα. Επίσης, δεν έγινε αναπαραγωγή σε άλλη εκπομπή ή δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού.

Παράλληλα, η πλευρά Αλαφούζου υπογραμμίζει  πως η εκπομπή «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ» είναι «αυτόνομη». Προσθέτει, επίσης, ότι αυτό πιστοποιείται από το γεγονός ότι ειπώθηκε η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που χαρακτήριζε τον Γιάννη Αλαφούζο «μανιοκαταθλιπτικό».  Τέλος, τονίζεται πως στην εκπομπή έγινε αναφορά και στην υπόθεση των Μαρινάκη-Θεοδωρίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...