ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Διπλή «σφαλιάρα» στην ΑΕΚ! (vid)

Σαν σήμερα το 2000 και το 2011 ο Παναθηναϊκός έριχνε στο καναβάτσο την ΑΕΚ!

Διπλή «σφαλιάρα» στην ΑΕΚ! (vid)

Ήταν 13 Φεβουαρίου 2000 όταν ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε την ΑΕΚ. Κι ενώ φαινόταν πως οι δύο ομάδες θα πάρουν από ένα βαθμό, αφού γκολ δεν είχε μπει στα 90 λεπτά, ήρθε ο Κόλα στις καθυστερήσεις να πιάσει την κεφαλιά-ρουκέτα και ουσιαστικά να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στο τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Ολιβάρες, Φύσσας, Χένρικσεν, Γκούμας, Μπασινάς (73′ Ασάνοβιτς), Μίκλαντ, Καραγκούνης (85′ Νασιόπουλος), Κόλας, Βαζέχα (55′ Σίγκουρντσον), Λυμπερόπουλος

ΑΕΚ: Ατματσίδης, Λάκης, Καραγιάννης, Κωστένογλου, Καψής, Δέλλας, Ζήκος, Σαβέβσκι (80′ Γκρέταρσον), Πετκόφ, Μπιέκοβιτς (80′ Μάρκος), Νικολαΐδης

[jwplayer mediaid=”10004″]

11 χρόνια αργότερα και πιο συγκεκριμένα την ίδια ημερομηνία το 2011 ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε για το πρωτάθλημα την ΑΕΚ, αλλά αυτή την φορά τα πράγματα ήταν πιο εύκολα και άνετα για τους «πράσινους» του Φερέιρα! Κατσουράνης στο 44’ και Βύντρα στο 51’ είχαν δώσει προβάδισμα στο τριφύλλι, προς στιγμήν ο Σκόκο είχε μειώσει στο 58’, αλλά ο Σισέ έβαλε την υπογραφή του και διαμόρφωσε το τελικό 3-1!

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Ιωαννίδης, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Κατσουράνης, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος (77′ Σεϊταρίδης), Καραγκούνης (92′ Δημούτσος), Λέτο, Σισέ (87′ Πετρόπουλος).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Γιάχιτς, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Μίτσελ (50’ Σκόκο), Μάκος, Ντιόπ (76′ Καφές), Λαγός (67′ Μπλάνκο), Λυμπερόπουλος, Μπαχά.

[jwplayer mediaid=”10003″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ