ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με τη… δύναμη της κούπας!

Με ανεβασμένη ψυχολογία λόγω του 55ου τίτλου που κατέκτησε στο Ηράκλειο επί του Άρη, ο Παναθηναϊκός θέλει το διπλό σήμερα επί της Μάλαγα (21:45, ΔΤ, Panathinaikos24.gr) για να επιστρέψει στις επιτυχίες στην Ευρωλίγκα.

Με τη... δύναμη της κούπας!

Ύστερα από δύο σερί ήττες για το Top-16 της Ευρωλίγκας από Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ξεκινώνοντας απ’ το αποψινό παιχνίδι στην Μάλαγα.

Η τοπική ομάδα δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, μετά από αρνητικά αποτελέσματα τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις (πρόωρος αποκλεισμός στο Κύπελλο). Η αρμάδα του Πεδουλάκη θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα με το διπλό στις… αποσκευές της προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά των δύο πρώτων θέσεων που θα φέρει ευνοϊκότερο «χιαστί» στα προημιτελικά και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου έχει «ανεβασμένη» ψυχολογία.

Μοναδικός πονοκέφαλος για τον τεχνικό του Εξάστερου η κατάσταση του Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το τράβηγμα στους προσαγωγούς που τον κρατάει εκτός τις τελευταίες ημέρες και είναι αβέβαιο αν θα αγωνιστεί. Ενδεχομένως να βρεθεί στην 12άδα κι ανάλογα με το πώς θα κυλήσει ο αγώνας, ίσως κληθεί να προσφέρει απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός υπερέχει της Μάλαγα στην προϊστορία, καθώς σε 18 μέχρι τώρα αναμετρήσεις, μετρά 13 νίκες. Επί ισπανικού εδάφους, οι «πράσινοι» έχουν νικήσει στις πέντε από τις εννιά συνολικά επισκέψεις τους, ενώ πέρσι οι δύο αποψινοί αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές για το top-16, όπου στην Αθήνα βγήκε νικητής το τριφύλλι και στην Μάλαγα οι Ισπανοί.

Η βαθμολογία του Ε’ ομίλου (σε 5 αγωνιστικές)

Μπαρτσελόνα 5-0 Παναθηναϊκός 3-2 Αρμάνι Μιλάνο 3-2 Ολυμπιακός 3-2 Ουνικάχα Μάλαγα 2-3 Εφές Αναντολού 2-3 Λαμποράλ Κούτσα 1-4 Φενερμπαχτσέ 1-4

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.