ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιαννακόπουλος: «Δεν κάνω πίσω»!

Ξεκάθαρος σε ότι αφορά τις προθέσεις του να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός το καλοκαίρι, παρά τα όσα έγιναν με τον Γιάννη Αλαφούζο, δηλώνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γιαννακόπουλος: «Δεν κάνω πίσω»!

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ μίλησε στην ιστοσελίδα «zougla.gr», τονίζοντας πως:  «Μου έκαναν μία επίθεση έτσι όπως θεωρώ εγώ από την εκπομπή Δίκη. Είναι η δεύτερη φορά που ο Θωμαΐδης πετά λάσπη. Το είχε κάνει και πριν από μερικά χρόνια. Από ότι ενημερώθηκα ήταν με τη σύμφωνη γνώμη του Αλαφούζου και αυτό με ενόχλησε και ως εκ τούτου έβγαλα αυτό που βγήκε μέσα από το Onsports” τη δυσαρέσκεια».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: « Ναι, αν έβγαζα κάτι θα έβγαζα, όπως και οι περισσότερες εφημερίδες, ότι πρόκειται να γίνει κάποιο ραντεβού μέσα στις επόμενες ημέρες και να λυθεί το πρόβλημα. Να εξηγήσει και ο κύριος Γιαννακόπουλος ότι πρόθεση του είναι να μπει κανονικά στην ΠΑΕ βάζοντας λεφτά. Εμένα η διάθεσή μου είναι να μπω στην ΠΑΕ, θεώρησα ότι αυτό που έκανε το έκανε ίσως για να κάνω πίσω, αλλά εγώ δεν πρόκειται να κάνω πίσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.