ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ασταμάτητος!

Τεράστια νίκη για την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, 3-0 σετ εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης, για τη 16η αγωνιστική της volleyleague, με το «τριφύλλι» να διατηρεί το αήττητο στο 2014!

Ασταμάτητος!

Αυτή είναι η πρώτη νίκη με 3-0 σετ στη σεζόν για την ομάδα.  Με κορυφαίους τους Γκάλιτς, Καρυπίδη, «οι πράσινοι» μετέτρεψαν σε περίπατο το ματς και την επόμενη εβδομάδα απέναντι στη Λαμία θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το σερί τους.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το πρώτο σετ πόντο πόντο μέχρι το 9-9.

Εκεί ανέλαβε δράση ο Γκάλιτς και με συνεχόμενους πόντους έδωσε δικαίωμα στο τριφύλλι να περάσει μπροστά με +3 και να διαμορφώσει το 13-10, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και ο Εθνικός επανέφερε το σετ στα μέτρα του, ισοφαρίζοντας σε 13-13. Η συνέχεια ανήκε ξανά στο Γκάλιτς που με προσωπικούς πόντους έδωσε στην ομάδα ξανά προβάδισμα μέχρι το 2οτεχνικό ταιμ άουτ διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος του σετ, το οποίο και κατέκτησαν με 25-22.

Στο 2ο σετ, η κατάσταση ήταν ανάλογη, μόνο που ο πρωταγωνιστής άλλαξε, καθώς ο Γκάλιτς έδωσε τη σκυτάλη στον Καριπίδη που έδωσε προβάδισμα ασφαλείας 12-16 στον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια «οι πράσινοι» έδειξαν σημεία χαλάρωσης και κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση για τον Εθνικό που ισοφάρισε σε 23-23, αλλά με ψυχραιμία και υπομονή το σετ κατέληξε στον Παναθηναϊκό με 23-25.

Στο 3ο και καθοριστικό σετ, ο Παναθηναϊκός δεν τράβηξε το πόδι από το γκάζι και με την ανυπαρξία του Εθνικού που δεν μπήκε ποτέ στο σετ, το πήρε εύκολα με 25-17.

Τα σετ: 22-25, 23-25, 17-25

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.