ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατσαλάκωτος…

Ενας σοβαρός Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Πανθρακικό και ικανοποίησε τους 1500 οπαδούς του που βρέθηκαν στο πλευρό του. Καρέλης (26’) και Ατζαγκούν (59’) οι σκόρερ. Ντεμπούτο για τον Πέτριτς, που αποθεώθηκε.

Ατσαλάκωτος…

Το ματς

Το παιχνίδι εξ’ αρχής ήταν δύσκολο. Ο Πανθρακικός μετρούσε έξι σερί εντός έδρας νίκες και οι απουσίες Μπεργκ και Τριανταφυλλόπουλου το έκαναν ακόμη πιο δύσκολο. Τουλάχιστον, στη θεωρία και με βάση το πρώτο 15λεπτο, όπου η ομάδα της Κομοτηνής πίεζε, έκανε ευκαιρίες, με το «τριφύλλι» βέβαια να έχει δοκάρι σε ένα σουτ – κεραυνό του Καρέλη (9’).

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο. Είχε καλή κυκλοφορία με ένα θωρακισμένο κέντρο (Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς,  Αμπέντ, Ατζαγκούν), στο 4-3-2-1 του Αναστασίου και άρχισε να ανεβάζει στροφές, παίζοντας ότι εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, αλλά μεστό. Ωριμο, σοβαρό, κάτι που ζητά ο τεχνικός της ομάδας.  Στο 26’ ήρθε κι ένα εξαιρετικό γκολ, όταν ο Αμπέντ με σέντρα βρήκε τον Καρέλη και ο τελευταίος με αριστερό σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 0-1, σκορ, με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.864 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός πίεσε από την αρχή ψηλά, επιζητώντας ένα γρήγορο δεύτερο γκολ. Γκολ που ήρθε από τραγικό λάθος του Σέρεμετ, το οποίος εκμεταλλεύτηκε ο Ατζαγκούν στο 59’, για να στείλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 0-2, μέσα σε αποθέωση. Κάπου εκεί «κλείδωσε» και το «τρίποντο» για το «τριφύλλι». Και το γράφουμε αυτό, διότι στα επόμενα λεπτά η διαχείριση της ομάδας ήταν άψογη. Καλή κυκλοφορία, πρέσινγκ, σοβαρότητα στα μετόπισθεν και ένα σημαντικό τρίποντο μπήκε στο σακούλι.

Στα αξιοσημείωτα, φυσικά, και το ντεμπούτο του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος πήρε θέση του Καρέλη στο 74΄ και αποθεώθηκε από τον κόσμο. Ο Κροάτης άσος ανεβάζει στροφές, με σκοπό να είναι απολύτως έτοιμος σε λίγες μέρες και να αποτελέσει μαζί με τον Μπεργκ το βασικό επιθετικό δίδυμο του «τριφυλλιού».

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου (82’ Χασομέρης), Καθάριος (64’ Μολίνα), Εμπό, Μπεν Σαμπάτ, Ρομέου, Τζάνης (90′ Μαμούτ), Ντιόγκο.

Στον πάγκο: Αθανασιάσης, Λαδάκης, Τριανταφύλλου, Μακρυδημήτρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίντενφελντ, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν (87’ Ντίνας), Καρέλης (74’ Πέτριτς), Αμπέντ (85’ Δώνης), Πράνιτς.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Χουχούμης, Κλωναρίδης, Μαρινάκης.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.