Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Παίξαμε έξυπνα»

Στη νοοτροπία νικητή που αποκτουν οι ποδοσφαιριστές και στον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Πανθρακικό, σύμφωνα με όσα δούλεψαν στην προπόνηση στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, σε δηλώσεις του στη Nova.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις απώλειες που είχε η ομάδα σήμερα καθώς και στη δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

«Μετά το 1-0 μπορέσαμε και διαχειριστήκαμε το παιχνίδι και με την ποιότητα που έχουμε το καταφέραμε. Αν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να τελειοποιήσουμε και άλλες φάσεις», δήλωσε αρχικά.

«Προσωπικά δεν είχα κανένα φόβο για το σημερινό ματς και είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, για μας ήταν σημαντικές οι σημερινές απώλειες που είχαμε σήμερα,  αλλά πιο σημαντική είναι η ομάδα που σιγά σιγά αρχίζει και ωριμάζει και δείχνει ολοένα και καλύτερο πρόσωπο. Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη, αλλά όπως έχω ξαναπεί κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Σήμερα, ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε και δουλέψαμε κάποια πράγματα, ώστε οι ποδοσφαιριστές που είχαμε στη διάθεσή μας να μπορέσουν τα καταφέρουν, η εικόνα μας τον τελευταίο καιρό, αλλάζει προς το καλύτερο και αν σε κάποια παιχνίδια του πρώτου γύρου ήμασταν καλοί και δεν κερδίσαμε, θέλουμε να φτιάξουμε μέταλλο στην ομάδα ώστε να κερδίζουμε και χωρίς να παίζουμε αρκετά καλά».

Exit mobile version