ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν ο Καρέλης «πυροβολεί» (vds)

Ο Νίκος Κάρέλης έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό βαθμολογικά, αλλά προσφέρει και θέαμα! Ο νεαρός επιθετικός έχει πετύχει πέντε τέρματα εκ των οποίων τα περισσότερα είναι εντυπωσιακά. Δείτε τα στο θέμα του panathinaikos24.gr.

Όταν ο Καρέλης «πυροβολεί» (vds)

Ο Νίκος Καρέλης μπορεί να  μην έχει σκοράρει πολλές φορές φέτος,παρ’ όλα αυτά όσες φορές το έχει κάνει ο τρόπος είναι εντυπωσιακός.Ο νεαρός επιθετικός των πρασίνων έχει πετύχει πέντε  γκολ  μέχρι στιγμής.Τρία από αυτά τα έχει πετύχει στο πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα δύο στο κύπελλο.

Ο “χορός” και το πλασεδάκι…

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε κεκλεισμένων των θυρών στην λεωφόρο με τον Πας Γιάννινα. Ο Μπέργκ είχε βάλει μπροστά στο σκορ αλλά οι πράσινοι είχαν δεχτεί το γκολ της ισοφάρισης από τον Ντε Βινσέντι. Στο σημείο αυτό ο Καρέλης μπήκε αλλαγή και γύρω στο 80′ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή με πλάτη ,γύρισε πέρασε δύο παίκτες και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βελλίδη χωρίς να του αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Ο Κουτρουμπής έκανε την πάσα από την άμυνα ο Καρέλης προσποιήθηκε όμορφα αφήνοντας την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του ,βγάζοντας τον Μπεργκ φάτσα με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Ο Μπεργκ στη συνέχεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Καρέλη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

[jwplayer mediaid=”10379″]

Πω, πω μια βολίδα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Ηρακλή Ψαχνών στην Λεωφόρο για την  3η φάση του κυπέλλου.Ο Νίκος Καρέλης αφού έφτιαξε τα δύο πρώτα γκολ πέτυχε το τρίτο. Ο νεαρός επιθετικός των πρασίνων πήρε την μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή και με μία βολίδα έστειλε την έστειλε στην αριστερή γωνία του Αθανασόπουλου.

[jwplayer mediaid=”10380″]

Μάθε τέχνη…

Αυτή τη φορά οι πράσινοι αντιμετώπιζαν τον Ολυμπιακό Βόλου στην Λεωφόρο στον πρώτο αγώνα στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Ο Ζέκα έκανε εντυπωσιακή πάσα στον Καρέλη με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα, με αριστοτεχνικό τρόπο, στο δεξί δοκάρι του Γεωργίου και στα δίχτυα.

[jwplayer mediaid=”10381″]

Στην κίνηση!

Ο Παναθηναϊκός θα στερούταν τον υπηρεσιών του Μπεργκ λόγο τιμωρίας. Έτσι το βάρος της επίθεσης έπεσε στον Καρέλη. Έχοντας προειδοποιήσει με σουτ το οποίο τράνταξε το δοκάρι του Σέρεμετ ,ο νεαρός επιθετικός σκόραρε με σουτ πάνω στην κίνηση ύστερα από πάσα του Αμπέϊντ.

[jwplayer mediaid=”10382″]

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.