ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μπορεί Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός»

Ευχάριστα έχει εκπλήξει τον Στράτο Αποστολάκη η μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού που εκθείασε το έργο του Γιάννη Αναστασίου και τόνισε πως το τριφύλλι μπορεί να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν!

«Μπορεί Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στράτος Αποστολάκης στον NovaΣΠΟΡ FM:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού έως τώρα:

«Μας έχει ξαφνιάσει ευχάριστα η πορεία της ομάδας. Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Από την αρχή έως σήμερα κάνει καλή πορεία και είναι αλήθεια ότι πολλοί δεν την περιμέναμε. Τουλάχιστον τόσο επιτυχημένα».

Για την δουλειά του Γιάννη Αναστασίου:

«Ο Παναθηναϊκός έχει γερή αγωνιστική βάση. Αν δεν δημιουργηθούν αναπάντεχα προβλήματα, κυρίως εξωαγωνιστικά, μπορεί να σταθεροποιηθεί στις τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν είναι μακριά που το παράδειγμα της ΑΕΚ ταίριαζε στην κατάσταση που επικρατούσε στον Παναθηναϊκό. Είναι ευχάριστο που δεν συνέβη κάτι παρόμοιο. Οφείλεται αποκλειστικά στη δουλειά του προπονητή. Έχει φτιάξει ένα σύνολο με παίκτες που αλληλοσυμπληρώνονται. Με μια ποιοτική ενίσχυση ο Παναθηναϊκός μπορεί να αλλάξει επίπεδο και κάποια στιγμή να κοντράρει τον Ολυμπιακό, όμως δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια».

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας:

«Υπάρχουν παιδιά που έχουν μέλλον. Πιστεύω αν είχε η ομάδα καλύτερους ξένους παίκτες σε κάποιες θέσεις, οι νεαροί θα μάθαιναν πολλά περισσότερα, ώστε να βελτιωθούν. Είναι σημαντικό που άρπαξαν την ευκαιρία, εκμεταλλεύτηκαν την κρίση και η τύχη είναι στα χέρια τους. Υπό άλλες συνθήκες ίσως να μην είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν. Μακάρι να φτιάξει η ομάδα μια μαγιά από νέα παιδιά και να στηριχτεί σε αυτούς στο μέλλον».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού:

«Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα βελτιώνεται, κάνει καλές εμφανίσεις, όπως αυτές με ΠΑΟΚ και Πανθρακικό. Σε αυτή τη φάση, τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ και δεν ξέρω αν θα λυθούν, δίνουν τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. Αλλά πρώτα πρέπει να λύσει τα εσωτερικά θέματα οικονομικής φύσεως».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.