ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρούλα Στεφανάκη

Το τσίκνισμα μπορεί να περιμένει…

H Ρούλα Στεφανάκη γράφει στο panathinaikos24.gr για το μεγάλο ντέρμπι της Πέμπτης, την υποχρέωση του Παναθηναϊκού για νίκη και τον κόσμο που αφήνει το τσίκνισμα και γεμίζει ασφυκτικά τα ΟΑΚΑ.

Το τσίκνισμα μπορεί να περιμένει…

Από το… Ναδίρ στο Ζενίθ, πηγαίνει τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός.

Από τους πανηγυρισμούς στο Ηράκλειο ελέω της κατάκτησης του 15ου κυπέλλου του, στην… ανώμαλη προσγείωση στην Ανδαλουσία και από την ήττα στη Μάλαγα στη νίκη επί της Νέας Κηφισιάς για το πρωτάθλημα την Κυριακή, που μας πέρασε.

Προσθέστε σε όλα αυτά και τις προσπάθειες των «πρασίνων» για ενίσχυση του ρόστερ τους και θα καταλάβετε ότι μόνο εύκολο δεν ήταν το τελευταίο διάστημα για τον Παναθηναϊκό.

Και μπορεί το… κεφάλαιο μεταγραφή, να κλείνει εντός των προσεχών ημερών και τυπικά, με την απόκτηση του Ζακ Ράιτ, όμως ένα νέο και πολύ σημαντικό έχει ανοίξει για τον Παναθηναϊκό.

Και δεν εννοούμε άλλο από του Ολυμπιακού και τη μεταξύ τους αναμέτρησή στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του top 16 της Ευρωλίγκας. Ένα ματς που έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού, κυρίως για τον Παναθηναϊκό μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες του στη διοργάνωση από Φενέρμπαχτσε (εκτός), Μπαρτσελόνα (εντός), Μάλαγα (εκτός).

Το κίνητρο για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη είναι υψηλό έτσι κι αλλιώς. Πόσο μάλλον όταν απέναντί της έχει τον «αιώνιο» αντίπαλο που μετράει μόλις δύο ήττες στη φάση του top 16 και σε περίπτωση που «αποδράσει» με το διπλό από το ΟΑΚΑ θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα όσον αφορά τη δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου.

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός είναι «υποχρεωμένος» να πάρει τους δύο βαθμούς προκειμένου να αποφύγει τις… περιπέτειες. Και είναι στο χέρι του να το πετύχει, από τη στιγμή που αγωνίζεται στην έδρα του. Αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η κρισιμότητα του αγώνα της Τσικνοπέμπτης, αλλά και ο αντίπαλος, έχουν προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων, που αναμένεται να αφήσουν το… τσίκνισμα να περιμένει, προκειμένου να αποτελέσουν για μία ακόμη φορά τον έκτο παίκτη του Παναθηναϊκού, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές νίκες και να παραμείνει μέσα στους στόχους του.

Ρούλα Στεφανάκη
Ρούλα Στεφανάκη Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει, λέει o λαός και η Ρούλα πιστεύει ότι της ταιριάζει γάντι. Η δημοσιογραφία δεν ήταν στα σχέδιά της, ούτε γεννήθηκε με το όνειρο να γίνει δημοσιογράφος. Ααα… να τα λέμε! Στα σχέδιά της ήταν να σπουδάσει και βλέπουμε. Όπως και έγινε. Πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (ουδεμία σχέση με τη δημοσιογραφία φυσικά) πήρε και βεβαίωση ότι μπορούσε να διδάξει, όμως το συγκεκριμένο χαρτί, καταχωνιάστηκε κάπου στο αρχείο της, διότι πολύ απλά βρέθηκε στο δρόμο της το Sportime! Το μεγάλο της σχολειό της δημοσιογραφίας. Μια δεκαετία στο Sportime έκανε ρεπορτάζ μπάσκετ, ώσπου πιστεύει… το έμαθε πια το «παλιό-επάγγελμα». Στη συνέχεια εργάστηκε στο Derby, όπου βίωσε μια ακόμη ξεχωριστή εμπειρία, σύντομη μεν, αλλά πολύ ιδιαίτερη με εξαιρετικούς συναδέλφους με κάποιους εκ των οποίων εχει τη χαρά να ξανασυνεργαστεί (βλ. Γιάννη Αβραμίδη), εδώ στο Panathinaikos24. Και βέβαια δεν ξεχνάει το πέρασμά της και από το Onsports, από το οποίο επίσης έχει πολύ όμορφες στιγμές να θυμάται..

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ