ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Οι Νέοι είναι ωραίοι!

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-0 του Εργοτέλη, στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι Νέοι είναι ωραίοι!

Οι παίκτες των Σπύρου Μαραγκού και Βαγγέλη Σάμιου ήταν εξαιρετικοί, λυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όταν και σκόραν με τους Μαλντίν και Γιαννιτσάνη, ενώ έχασαν και πέναλτι. Στην επανάληψη, το «τριφύλλι» έριξε τον ρυθμό, καταφέρνοντας, όμως, να διατηρήσει αυτό το «καθαρό» 2-0.

Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν ο Μουζακίτης. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Αναστασόπουλος, Μυρθιανός, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Αγγελόπουλος Β., Μουζακίτης, Νιούμαν (81′ λ.τ. Αγγελόπουλος Γ.), Μπαλμπόα (87′ Γεροκωνσταντής), Μαλντίν, Γιαννιτσάνης (62′ Χαλκιαδάκης)

Εργοτέλης: Χανιωτάκης, Γενιτσαρίδης, Παρθενιάδης (80′ Λέλεκας), Λίκα, Τουρνάκης, Βογιατζής (69′ Περοχαμβίλι), Χρυσοφάκης, Φλέβαρης, Μερτίρι, Κουιρουκίδης, Φουκαράκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ